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"E’ una storia d’amore la cucina.
Bisogna innamorarsi dei prodotti e poi delle persone che li cucinano”
- G. de Maupassant

Antipasti di Terra

Land Starters

Polenta morbida con Soppressa, Funghi e Gorgonzola

Mais soup with sausage, mushrooms and gorgonzola cheese

12 €

Tagliere di Affettato Misto con Formaggi di Malga e Fossa

Mixed meat cold cuts with cheeses

x1

10 €

x2

15 €

x3

25 €

x4

35 €

Mild

Antipasti di Terra del Giorno

Land Appetizers of the Day

12 €

Antipasti di Mare

Sea Starters

Sarde e Gamberi in Saòr

Fried Anchovies and Shrimps with Vinegar, Onions and Dry Fruits

12 €

Wheat
Fish
Shellfish
Tree nuts

Baccalà Mantecato su Bruschette di Pane

Stockfish Cream on warm bread bruschette

12 €

Fish
Wheat

Antipasti di Mare del Giorno

Sea Starters of the Day

10 €

Primi di Terra

Land First Courses

Fettuccine al Ragù Classico di Scottona e Maiale

Classic Ragù with Scottona Beef and Pork Fettuccine

12 €

Fettuccine in Crema di Tartufo Nero e Funghi

Black Truffle Cream and Mushrooms Fettuccine

14 €

Vegetarian

Spaghetti Ubriachi al Refosco con Pecorino

Refosco Wine Sauce Spaghetti with Pecorino Cheese

15 €

Primi di Terra del Giorno

Land First Courses of the Day

18 €

Primi di Mare

Sea First Courses

Bigoli in Salsa della Tradizione

Traditional Anchovies with Onions, Garlic and Vinegar Sauce Bigoli

12 €

Fish

Spaghetti in Baccalà Mantecato ed Acciuga di Cetara

Stockfish Cream and Cetara’s Anchovies Sauce Spaghetti

15 €

Fish

Spaghetti allo Scoglio in Rosso

Seafruits and Mixed Fish in Tomato Sauce Spaghetti

18 €

Fish
Shellfish

Primi di Mare del Giorno

Sea First Courses of the Day

18 €

Secondi di Terra

Land Main Courses

Tagliata di Black Angus

Black Angus Beef Steak 300gr

21 €

Costata di Scottona

Scottona Beef Rib 300gr

22 €

Secondi di Terra di Oggi

Land Main Courses of the day

25 €

Secondi di Mare

Sea Main Courses

Baccalà alla Vicentina con Polenta

Stockfish VIcenza styled in milk sauce with mais soup

17 €

Lactose
Wheat
Fish

Filetti d'Orata al Cartoccio con Verdure

Bream Filet baked in foil with vegetables

20 €

Secondo di Pesce del Giorno

Fish Main course of the day

25 €

Desserts

Our desserts are made in house by our pastry chef

Dolci Fatti in Casa del Giorno

Today Homemade Desserts

5 €

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